Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

Verzendservice

Verzendservice is voor jou de ideale uitkomst als je het versturen van jullie geboortekaartjes graag uit handen geeft, of wanneer je zelf in het buitenland woont. Zo hebben jullie alle tijd voor de kleine wanneer deze geboren is en zorgen wij ervoor dat jullie kaartjes netjes naar de ontvangers verstuurd worden.

Wat is onze verzendservice?

Wanneer je onze verzendservice bij jouw oplage bestelling besteld, zorgen wij ervoor dat jullie kaartjes netjes verstuurd worden naar de geadresseerde. Wij stoppen elk kaartje apart in een envelop en voorzien deze van een postzegel en adresetiket. Hierna zorgen wij ervoor dat ze met PostNL verzonden worden naar de geadresseerde.

Verzendservice voorwaarden

Om het verzenden zo netjes mogelijk voor jullie te verzorgen, hebben we een aantal voorwaarden om rekening mee te houden:

  • Verzendservice is alleen mogelijk bij bestelling van de kaartjes samen met enveloppen en adresetiketten.
  • Kosten voor de verzendkosten is exclusief portokosten, deze worden achteraf verrekend.
  • Nadat de kaartjes gereed zijn bij de drukker zullen de kaartjes binnen 1-2 werkdagen verzonden worden naar de geadresseerde. Als er kaartjes en enveloppen over zijn worden deze naar jullie afleveradres verstuurd.

Verzendservice standaard of extra

- Standaard Verzendservice € 35,- excl. portokosten
  Onze standaard verzendservice is voor jou wanneer je een gewoon kaartje hebt zonder extra's zoals een touwtje of clipje.
- Extra verzendservice € 57,- excl. portokosten
  Heb je wel een kaartje waarbij er een touwtje, splitpen of clipje aan bevestigd moet worden? Dan kan je kiezen voor onze Verzendservice extra.

Portokosten

De portokosten voor het versturen van de geboortekaartjes worden achteraf nog gefactureerd. Deze kosten zijn afhankelijk van de prijzen van PostNL op het moment van verzenden en verschillen per land van bestemming.