dataLayer = [];
Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 24-08-2019

Sluitsticker - 40 mm doorsnede - 24 op een vel
> of zet op je verlanglijstje

Sluitsticker DIY - ontwerp je eigen sluitsticker mét folie

Maak je eigen foliesluitsticker! Je kan nu ook een eigen sluitsticker met folie maken. Tot 10 vel betaal je hiervoor een bedrag van € 25,00, naast de kosten van de sluitstickers. De vellen sluitstickers werken we dan af met een mooie folie laag in goud, zilver OF koper. Hoe kan je dit bestellen? 1. Ontwerp deze sluitsticker en gebruik de code voor goud-#CF9F24 zilver-#C6C6C6 koper-#C17923 2. Bestel de sluitsticker en zet de aantallen in je winkelmandje 3. Bestel ook het product 'Folie op je sluitsticker' 4. Reken beide producten af 5. Wij zorgen ervoor dat de sluitsticker voorbereid wordt met folie. Je ontvangt hiervoor nog een controlemail waar we akkoord op vragen. 6. De levertijd is minimaal 2-3 dagen extra, in verband met de extra bewerking.

  • 24 stickers per vel, 4 cm rond, € 5,95 per vel
  • Op maat gedrukt, naar jouw eigen ontwerp!
  • Mogelijk met folie voor € 25,00. Gebruik in je ontwerp de kleurcode voor goud, zilver of koper en bestel het losse product 'Folie op je sluitstickers' mee
  • Levertijd: folie heeft 3-4 dagen levertijd. Bestel je ook kaartjes (met of zonder folie)? Dan wordt alles gelijk verstuurd in de pakketpost. Houd wel rekening met de langste levertijd.
  • Bestel je sluitstickers zonder kaartjes? Dan worden ze verstuurd met brievenbuspost en kan het 4-5 dagen duren dat je ze ontvangt. Bestel daarom op tijd.
VARIANTEN

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code