Pocketfold trouwkaart bij  Stoer met labels voor
Pocketfold trouwkaart bij  Stoer met labels achter
Formaat: Pocketfd kaart

Pocketfold trouwkaart bij Stoer met labels

Hoofdkaart voor in de pocketfold, passend bij trouwhuisstijl Stoer met labels. De stoere en toch eenvoudige vormgeving komt heel mooi tot zijn recht in een kraftkleurige pocketfold, die ook helemaal in thema op maat wordt gemaakt. De hoofdkaart wordt in de pocketfold geplakt, en is de daadwerkelijke uitnodiging.

Het formaat van deze hoofdkaart is 11x16,5 en speciaal passend gemaakt voor het pocketfold mapje. Zonder dit mapje is er geen passende envelop verkrijgbaar voor dit formaat.

Naast de hoofdkaart heeft de pocketfold in de rechterpocket ruimte voor 3 kaarten die trapsgewijs op elkaar liggen. De L, M en S pocketfoldkaart. Deze vind je onder de varianten.

Bij enkele kaarten kan je uit al onze papiersoorten (maar liefst 7 varianten) kiezen. Wil je een mooi luxe gevoel meegeven aan je kaart, kies dan voor een van onze EXTRA DIKKE varianten.
Ga je voor het mooie folie op je kaartje, dan kan je alleen kiezen uit de papiersoorten waarop folie mogelijk is (3 soorten).
Bekijk hier de beschrijvingen van alle papiersoorten en bestel een papierwaaier

Voor kaartjes zonder extra bewerkingen geldt: VOOR 12.00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG GEDRUKT EN VERSTUURD (op werkdagen en mits het kaartje door onze kwaliteitscontrole komt)

Extra bewerkingen
Kies je voor folie op je kaartje? Dan is dit een extra bewerking en is de levertijd 3-4 werkdagen

Proefkaarten worden met de brievenbuspost gestuurd en zijn niet altijd de volgende dag in huis. Oplages worden met Track en Trace via PostNL verstuurd en zijn over het algemeen de volgende dag in huis.

UIT DEZELFDE SERIE

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code