Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 28-09-2021
Pocketfold bij trouwkaart Simpel en Strak voor
Formaat: Pocketfold

Pocketfold bij trouwkaart Simpel en Strak

De pocketfold is een bijzondere mapje voor jullie trouwkaart en informatiekaartjes. De hele set bestaat uit een op maat gemaakt pocketfoldmap, de hoofdkaart en 3 inlaykaartjes (L, M, S) die trapsgewijs in het rechter vouwzakje zitten. Je vindt hier het mapje dat je helemaal zelf kan ontwerpen.

Alle kaarten zijn geheel naar wens zelf in te vullen. Je vindt alle verschillende formaten bij de varianten. Wij hebben deze kaartjes de volgende invulling gegeven: hoofdkaart als uitnodiging, de L kaart als programma, de M kaart aanvullende informatie en de S kaart als RSVP.

De pocketfold kan je in een aparte envelop versturen naar al je gasten. Eventueel gesloten met een sluitsticker op maat of een leuk touwtje of elastiekje.

Vind je het lastig om de pocketfold zelf op te maken? Vraag dan gerust onze hulp en advies!

Bij stanskaartjes geldt: 2-3 dagen levertijd

Extra bewerkingen
Kies je ook voor folie op je kaartje? Dan is dit nog een extra bewerking. De levertijd is dan 3-4 werkdagen

LET OP: bij folie en een oplage vragen we altijd via de mail akkoord en gaan we pas na dit akkoord drukken.

Proefkaarten worden met de brievenbuspost gestuurd en zijn niet altijd de volgende dat in huis. Oplages worden met Track en Trace via PostNL verstuurd en zijn over het algemeen de volgende dag in huis.

UIT DEZELFDE SERIE

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code