Klantenreacties

Lisa schrijft op 15 September 2022

Zeer tevreden over ons geboortekaartje
Duidelijke website, je kan zelf je kaartje helemaal personaliseren/ontwerpen. Gratis proefkaartje heel snel thuis geleverd.

CJ schrijft op 15 September 2022

Top service!
Trouwkaarten besteld en na een klein foutje geweldige service gehad. Zonder extra kosten het probleem opgelost!

Marcia schrijft op 15 September 2022

Prettig en snelle levering
Leuke voorbeelden van kaartjes en vanuit die basis verder kunnen werken. Fijn dat je voorbeeld wordt opgeslagen om ´er later aan verder te werken.

Britt schrijft op 30 May 2022

Eigen ontwerp
Zo’n leuke collectie kaartjes. Had een paar vragen over een ‘custom’ ontwerp en werd snel en goed geholpen. Als er ooit nog een kleintje bijkomt, kom ik zeker terug.

Willke schrijft op 30 May 2022

5 sterren!
Superfijn! Hier heb ik onze trouwkaarten besteld. Helemaal zoals ik graag wilde, een pocketfold met passende inlegkaartjes. Heel mooi geworden en snel geholpen bij vragen

Maarten schrijft op 30 May 2022

Zo behulpzaam Wij wilden een ansichtkaart formaat aangepast naar een dubbel kaartje. Binnen een dag beschikbaar op de site, was echt heel fijn!

schrijft op 25 April 2022

Trend-alert:

Ovale geboortekaartjes

Wauw, geboortekaartjes met ronde vormen zijn helemaal van nu! Ze hebben een unieke uitstraling, dus als je een bijzonder kaartje wilt voor jullie zoontje of dochtertje, dan is een geboortekaartje met mooie ronde vormen zeker een optie! Ronde vormen of ronde hoeken? Geboortekaartjes met ronde vormen zijn kaartjes waar een boogvorm in terug komt. Eén of meerdere zijdes van het kaartje is volledig rond. Bijvoorbeeld een boogkaartje, een ovalen kaartje of geboortekaartje met een halve cirkel - zoals op de foto's hieronder - is zo'n kaartje met ronde vormen.

[button text="Bekijk alle ovale kaartjes" link="https:/geboortekaartjes/rond-boog-ovaal" icon="true"]

test schrijft op 25 April 2022

Trend-alert:

Houten geboortekaartjes

Geboortekaartjes op écht hout: zo bijzonder en extra mooi om jullie baby aan te kondigen. Hout is een echt natuurproduct, door de mooie nerfen van het hout is bij elk kaartje uniek. De houten geboortekaartje zijn nieuw onze collectie, maar we hebben al heel veel leuke designs online staan, voor jongens en voor meisjes! Er zijn drie formaten houten kaartjes, met vierkante hoeken of - als je een speciale vorm wilt - mooie ronde hoeken. Alle designs kan je aanpassen naar jouw eigen wens met onze beeldbank. Zo maak je jouw mooiste geboortekaartje op hout.

[button text="Bekijk alle houten kaartjes" link="https:/geboortekaartjes/hout" icon="true"]

Arien schrijft op 9 January 2017

Hallo, Zojuist de geboortekaartjes ontvangen voor onze Zoon. Heel erg blij mee, vrolijke kaart geworden. Dank daarvoor dan ook! Kijken uit naar de reacties van de ontvangers ;-)

Cindy schrijft op 15 December 2016

Hallo Team lief, leuk en eigen, De geboortekaartjes hebben we vanmiddag in goede orde ontvangen. Wat zijn we er blij mee! Hartelijk bedankt voor de goede service! Mark, Cindy en Jens

Denise schrijft op 8 December 2016

De kaartjes zijn binnen en zien er goed uit. Heel blij mee. Dank voor de goede zorgen. Groetjes, Denise

Zoë schrijft op 8 December 2016

Ik wou jullie graag nog even bedanken. We waren heel tevreden met ons kaartje, maar ook met jullie service, vriendelijkheid en snelle levering. Dankzij de sluitstickers was onze doopsuiker mooi bijpassend bij het kaartje. Bij deze dus een welgemeende dankjewel! Zoë, Dane & Féline

Sanne schrijft op 4 December 2016

We zijn super blij met de geboortekaartjes van Sep en krijgen veel leuke reacties van iedereen. Mooi dat we qua ontwerp konden aansluiten bij het geboortekaartje van ons eerste zoontje Tibbe dat destijd ook door jullie gemaakt is. Dank!

Bram en Marit schrijft op 18 November 2016

PostNL kwam zojuist de kaartjes brengen en alles is helemaal naar wens. Alles was netjes verpakt en de service wat betreft enkele malen aanpassen tijdens ontwerpfase was perfect. Groeten Bram, Marit, Lieve en natuurlijk van Jet!

Jirza schrijft op 26 October 2016

We hebben de kaarten ontvangen. Ze zijn prachtig. Bedankt!

Elles schrijft op 20 September 2016

Beste Team Lief leuke en eigen, Via deze weg wil ik jullie nog even bedanken voor jullie goede service. Was heel erg blij met eindresultaat van ons kaartje. Erg fijn dat we 2 proefdrukken gratis mochten laten drukken. Hierop hebben we nog wat kleine aanpassingen gedaan. En voilà het kaartje was super. Weer erg leuke reacties gehad. Vorig jaar hebben we voor onze zoon ook een kaartje via jullie site laten maken, en ook hier waren we bijzonder over te spreken. De site is makkelijk voor een "leek" om de kaartjes te bewerken. En bij een vraag hebben jullie snel gereageerd. Kortom wij zijn erg blij. Super bedankt! Groetjes, Elles Wiegmans

Fleur schrijft op 13 July 2016

Wat een schitterend kaartje heeft onze kleine Aaf! We zijn er helemaal blij mee en krijgen veel positieve reacties. Bedankt voor de supersnelle service. Van te voren kreeg ik snel antwoord op vragen via de mail en de bestelde kaarten hadden we de volgende dag al in huis! Lang leve de roze wolk!

Hidde schrijft op 24 May 2016

We zijn superblij met de geboortekaartjes! Het was eerst even wat puzzelen met het ontwerpen op de site (met een tablet bv is dit haast niet te doen) maar het resultaat was perfect. Proefkaartje werd zeer snel verzonden waardoor we makkelijk het ontwerp konden aanpassen. De uiteindelijke bestelling werd super snel geregeld en verzonden! In een werkdag! Geweldig want zo konden we ieder snel op de hoogte brengen... Dank!

Femke schrijft op 16 March 2016

Hoi! De keertjes zijn verstuurd en we krijgen echt superleuke reacties terug! We zijn er ontzettend blij mee en vinden ze echt prachtig! Bedankt voor de fijne en snelle service! X

Maike schrijft op 29 January 2016

Had al geboortekaartjes gevonden elders maar omdat onze zoon prematuur geboren is en in het ziekenhuis verbleef, hebben we geen tijd gehad voor alle zaken. Nu kon ik hier sluitstickers en etiketten bestellen. Dolgelukkig dat ik nu niet zelf alle adressen hoef te schrijven. Is weer kostbare tijd die we anders kunnen besteden. Super bedankt Lief Leuk Eigen!!

Marielle schrijft op 15 January 2016

Wij hebben veel leuke reacties gekregen op het door ons gekozen geboortekaartje! Bij jullie vonden we het kaartje dat we bij een ander nog niet tegen waren gekomen. De kwaliteit van het papier is erg mooi. Service was prima en de levering snel. Bedankt!

Anoniem schrijft op 22 October 2015

Wat zijn ze mooi geworden en wat hebben we leuke reacties, super! En bedankt!

Anoniem schrijft op 22 October 2015

Wat zijn ze mooi geworden en wat hebben we leuke reacties, super! En bedankt!

Denise schrijft op 8 October 2015

Ontzettend dank voor de snelle toezending van de bestelling. De kaartjes en stickers zien er top uit!

Sanne schrijft op 7 September 2015

We hebben ontzettend leuke reacties op onze mooie kaart gekregen! Zelfs nu na vijf maanden nog ☺ Er ging in eerste instantie iets mis met de bestelling en betaling, maar dat is snel en goed door jullie opgelost.

Kirsten schrijft op 18 August 2015

Wij hebben gekozen voor het geboortekaartje Little Dutch, voor onze dochter, Cato! Na telefonisch contact is door het team van lief, leuk en eigen op ons verzoek nog eea aangepast. (Omdat ons dit zelf niet lukte) En is er meegedacht over hoe de teksten het mooiste uit zouden komen. We zijn erg tevreden over het geboortekaartje. De kleur en kwaliteit van het papier zijn erg mooi. We krijgen veel positieve reacties over dit lieve kaartje! Bedankt! Groetjes, Kirsten, Frank en Cato

Anique en Michael schrijft op 2 July 2015

De kaartjes en de adresstickers waren sneller klaar dan wij hadden verwacht! Ze zijn perfect en helemaal naar onze wens door jullie aangepast. Super bedankt!!

Jolanda schrijft op 30 April 2015

Wat heb ik leuke reacties gekregen op ons geboortekaartje. Ik wil jullie ook extra bedanken voor de snelle afhandeling en verzending van de kaartjes vanuit Nederland. Aangezien ik in Amerika woon, had ik dat nooit zo snel voor elkaar gekregen. Bedankt! Groetjes, Jolanda

Agnes schrijft op 23 April 2015

We zijn super tevreden met de geboortekaartjes. Heel veel positieve reacties gehad op het ontwerp. Fijn dat alles zo goed geregeld werd door jullie, bedankt. Groeten Agnes en Wilko.

Erlinde schrijft op 20 April 2015

Bedankt voor de mooie kaartjes! Al veel positieve reacties gekregen.

Patricia van Leeuwen schrijft op 8 April 2015

Wij wilden nog even laten weten heel erg blij en tevreden te zijn met de mooie kaarten en goede service. Bedankt! - Mvg, Dave en Patricia van Leeuwen

Tanja schrijft op 7 April 2015

De kaartjes zijn super mooi! Bedankt!

LAAT HIER JOUW REACTIE ACHTER

We horen graag wat je van ons vindt.

  • Gratis 2 proefkaarten
  • Zelf direct aan te passen!
  • Mooie papierkwaliteit
  • Voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag gedrukt