Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.

Ik heb jullie site gevonden via:


Heb je al een account? Inloggen

Gratis proefdruk geboortekaartje

Je ontvangt bij het aanmaken van je account een code voor een gratis proefkaartje, inclusief de verzendkosten.

Je kan zelf via de site heel makkelijk een gratis proefkaartje bestellen. Je gaat naar jouw kaartje, en maakt zelf de teksten op. Daarna klik je op controleer & bestel. Is je kaartje helemaal goed? Dan kan je klikken op de knop Proefkaart bestellen. Je komt dan in het scherm waar je de aantallen kan aanpassen en het papiersoort kan aanvinken. Klik hier op de knop Ga naar betalen. In het volgende scherm kan je je gegevens invullen én de kortingscode voor de gratis proefkaart die je ontvangt wanneer je een account aanmaakt (deze staat in de bevestigingsmail van de account). Je ziet dan aan de rechterzijde dat de proefkaart niet wordt doorberekend.

Let op: De standaard (gratis) proefkaartjes worden niet voorzien van een extra bewerking zoals stansen of folie.

Een proefkaartje geeft de beste indruk van jouw ontwerp

Op een beeldscherm kan je je kaartje niet zo goed beoordelen. Kleuren komen niet altijd overheen (vooral lichte kleuren komen per scherm anders over) en ook tekstverdelingen zijn lastig in te schatten. Daarom is het altijd heel goed om een proefkaartje te bestellen en geven we de eerste gratis weg! Ook kijken we graag even met je ontwerp mee, als je nog ergens over twijfelt. Ook aanpassingen op maat zijn mogelijk.


TIP: Bestel altijd een proefkaartje op het juiste papiersoort

We hebben heel veel mooie papiersoorten in ons assortiment. Het ene papiersoort is witter dan de andere. Hierdoor kan de kleur van je kaartje per papiersoort anders overkomen. Proef dus vooral je kaartje even op het juiste papiersoort om kleurverrassingen te voorkomen.


Proefkaart met folie bestellen doe je zo

Wil je graag jouw foliekaartje wel laten proeven MET folie, dan kan dat voor een meerprijs van € 5,00.

Wat moet je doen:

- Ontwerp het kaartje naar wens en geef in je eigen ontwerp aan wat er met folie bedrukt mag worden en welke foliekleur.

- Bestel het door jou opgemaakte kaartje.

- Staat je proefkaartje in het winkelmandje? Maak een keus bij de extra opties voor een proefdruk met folie, daarvoor rekenen we een toeslag van € 5,00.

- Geef je papierkeuze aan.

- De levertijd is ca 3-4 werkdagen.

Proefkaartje met een bijzondere vorm (stansen)

Onze Stanskaartjes kan je herkennen aan de roze lijnen op de kaartjes. Deze lijnen geven goed aan waar de kaartjes straks bij de oplage worden gesneden. Bij een proefkaart wordt het kaartje nog niet gestanst en ontvang je de kaart MET roze lijnen. Bij een oplage zullen wij de roze lijnen niet meedrukken en ontvang je de kaartjes helemaal in de juiste vorm. Je hoeft dan alleen de kaartjes nog zelf vast te binden met en touwtje.