Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 03-08-2021
Geboortekaartje meisje prinses - Lise JH voor
Geboortekaartje meisje prinses - Lise JH achter
Formaat: Enkel 10x21 (SP) omzetten

Geboortekaartje meisje prinses - Lise JH

Een wonder in een wiegje! Een prachtig geboortekaartje voor een klein prinsesje. Dit lieve geboortekaartje in de trend van het zwart wit met pastel en stoere kraftlook is perfect voor een meisje!

De stoere kraft achtergrond maakt deze kaart net wat stoerder maar het lieve en zachte van de illustratie van Jeanette zorgt ervoor dat het een echt lieve geboorte-aankondiging is!

Bestel een proefdruk en bewonder de papierkwaliteit in het echt. En heb je vragen, neem contact met ons op. We kijken graag met je mee!

Bij enkele kaarten kan je uit al onze papiersoorten (maar liefst 7 varianten) kiezen. Wil je een mooi luxe gevoel meegeven aan je kaart, kies dan voor een van onze EXTRA DIKKE varianten.
Ga je voor het mooie folie op je kaartje, dan kan je alleen kiezen uit de papiersoorten waarop folie mogelijk is (3 soorten).
Bekijk hier de beschrijvingen van alle papiersoorten en bestel een papierwaaier

Voor kaartjes zonder extra bewerkingen geldt: VOOR 12.00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG GEDRUKT EN VERSTUURD (op werkdagen en mits het kaartje door onze kwaliteitscontrole komt)

Extra bewerkingen
Kies je voor folie op je kaartje? Dan is dit een extra bewerking en is de levertijd 3-4 werkdagen

Proefkaarten worden met de brievenbuspost gestuurd en zijn niet altijd de volgende dat in huis. Oplages worden met Track en Trace via PostNL verstuurd en zijn over het algemeen de volgende dag in huis.

UIT DEZELFDE SERIE

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code