Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 04-08-2021
Geboortekaartje tipi indiaantje watercolor - JH voor
Geboortekaartje tipi indiaantje watercolor - JH achter
Formaat: Enkel 10x21 (SP) omzetten

Geboortekaartje tipi indiaantje watercolor - JH

Een geboortekaartje met een tipi een lief klein kindje en een watercolor achtergrond! In zwart wit! Hoeveel trends kun je in een kaartje samen vinden?! De lieve illustraties van Jeanette en het stoere zwart wit zorgen voor een mooi contrast.
 Maak de geboortekaart eens zelf op met jouw tekstwensen en pas de lettertypes en de grootte van de tekst aan. Zodat het kaartje voor jullie kindje helemaal is zoals jullie dat willen. Bestel 2 gratis proefdrukken met de code GRP01.

Deze kaarten zijn extra mooi en stevig door het dikke papier. Omdat het een enkele kaart is, is dat belangrijk. De kwaliteit van het papier is top!

Wil je een andere kleur watercolor of iets anders wijzigen in de kaartjes. Laat het ons weten en wij denken vrijblijvend mee!

Bij enkele kaarten kan je uit al onze papiersoorten (maar liefst 7 varianten) kiezen. Wil je een mooi luxe gevoel meegeven aan je kaart, kies dan voor een van onze EXTRA DIKKE varianten.
Ga je voor het mooie folie op je kaartje, dan kan je alleen kiezen uit de papiersoorten waarop folie mogelijk is (3 soorten).
Bekijk hier de beschrijvingen van alle papiersoorten en bestel een papierwaaier

Voor kaartjes zonder extra bewerkingen geldt: VOOR 12.00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG GEDRUKT EN VERSTUURD (op werkdagen en mits het kaartje door onze kwaliteitscontrole komt)

Extra bewerkingen
Kies je voor folie op je kaartje? Dan is dit een extra bewerking en is de levertijd 3-4 werkdagen

Proefkaarten worden met de brievenbuspost gestuurd en zijn niet altijd de volgende dat in huis. Oplages worden met Track en Trace via PostNL verstuurd en zijn over het algemeen de volgende dag in huis.

UIT DEZELFDE SERIE

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code