Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 19-10-2021
Geboortekaartje Olav - Dits and Dots voor
Geboortekaartje Olav - Dits and Dots binnen Geboortekaartje Olav - Dits and Dots binnen
Geboortekaartje Olav - Dits and Dots binnen
Formaat: Dubbel 10x21

Geboortekaartje Olav - Dits and Dots

Deze dubbele variant op kaartje Pelle is net zo vrolijk door het prachtige patroon en de fijne kleurtjes. Doordat dit een dubbele 10x21 kaart is heb je meer ruimte binnenin voor de teksten.

 

 

Bij dubbele kaarten kan je uit 6 papiersoorten kiezen. Wil je een mooi luxe gevoel meegeven aan je kaart, kies dan voor een van onze mooie papiersoorten zoals luxe wit, klassiek of de de cotton mooi stevig. Papier geeft ook kleur mee aan je kaartje. Bekijk hier de beschrijvingen van alle papiersoorten en bestel een papierwaaier.

Voor kaartjes zonder extra bewerkingen geldt: VOOR 12.00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG GEDRUKT EN VERSTUURD (op werkdagen en mits het kaartje door onze kwaliteitscontrole komt)

Extra bewerkingen
Kies je voor folie op je kaartje? Dan is dit een extra bewerking en is de levertijd 3-4 werkdagen

Proefkaarten worden met de brievenbuspost gestuurd en zijn niet altijd de volgende dat in huis. Oplages worden met Track en Trace via PostNL verstuurd en zijn over het algemeen de volgende dag in huis.

UIT DEZELFDE SERIE

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code