sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Geboortekaartje op groeipapier

Door het gebruik van groeipapier draag je bij aan een betere toekomst voor onze planeet en kun je tegelijkertijd genieten van de schoonheid van de natuur!

Groeipapier is een innovatieve en duurzame manier om planten te laten groeien. Het is gemaakt van 100% natuurlijke materialen, zoals gerecycleerd papier, bloemzaden en natuurlijke vezels. Het papier is biologisch afbreekbaar en composteerbaar, waardoor het een milieuvriendelijke optie is voor het kweken van planten. Op deze manier kan je jouw verstuurde geboortekaartje nog jaren terug zien in de tuin van jouw geliefde!

Om groeipapier te laten groeien, moet je het op de juiste manier planten en verzorgen. Hier zijn enkele basisstappen die je moet volgen:
 
  1. Kies de juiste locatie: Kies een plek waar de planten voldoende zonlicht en vocht kunnen krijgen.
  2. Bereid de grond voor: Maak de grond los en verwijder eventuele stenen of andere materialen die het groeien kunnen belemmeren.
  3. Plant het papier: Leg het groeipapier op de voorbereide grond en bedek het met een dunne laag aarde. Houd de grond vochtig, maar niet te nat.
  4. Verzorging: Geef de planten regelmatig water en zorg ervoor dat ze voldoende zonlicht krijgen.

Lief Leuk & Eigen geeft geen bloem garantie voor de kaartjes. Er zijn veel verschillende factoren als het gaat om deze prachtige bloemen/planten. Zo zijn kleine slakjes ook gek op zaadjes en is de verzorging en de omgeving van belang.