Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

Snel en makkelijk bestellen

Yes, je geboortekaartje staat helemaal klaar!

Je proefkaartje is naar wens en je kaartje staat helemaal klaar. Dat is mooi! Hoe kan je straks snel en makkelijk bestellen en waar moet je nog even op letten? We geven je hierbij graag nog wat Tips & Trics voor zodat je de bestelling straks heel makkelijk gaat!

1. Zet je kaartje alvast netjes klaar in je account

Is dit het geboortekaartje waar je helemaal blij mee bent? Ga dan alvast naar je account en kopieer deze laatste versie. Je kan dan een handige naam geven zoals DEF kaartje [naam].  Heb je meerdere versies, geef dit dan ook duidelijk aan in de naam. Ook kan je bijvoorbeeld al de aantallen in de naam verwerken. Bijvoorbeeld DEF Ties 75. Handig voor als je partner straks de bestelling definitief gaat maken!

2. Laatste gegevens toevoegen

Als alle gegevens bekend zijn, kan je deze toevoegen in dit definitieve kaartje. Goed nalezen, staat alles recht, heb je niets verschoven? En bestellen maar! Twijfel je over jezelf of is het iets te hectische? Kies dan voor een leesproef. Dan zullen wij uitgebreid meekijken met alle teksten en nog een printscreen sturen. Dan kan je nogmaals via de mail een definitief akkoord geven.

3. Papiersoorten

Is het papier van je proefkaartje helemaal goed? Dan kan je deze straks ook bij de oplage bestellen. Schrijf dit ergens op (op het proefkaartje zelf bijvoorbeeld) zodat je partner het ook weet. Twijfel je over het papiersoort? Dan kan je altijd een papierwaaier aanvragen. Toch raden we altijd een proef op het definitieve papier aan zodat je zeker weet of de kleuren ook op het andere papier mooi uitkomen.

4. Bestel voldoende kaartjes

Onze ervaring leert dat het fijn is om circa  10 kaartjes extra te bestellen. Voor de breek, voor de vergeten adressen, een extra kaartje voor opa en oma, voor de leuke kraamhulp... En je hebt er natuurlijk ook nog 2 of 3 nodig voor je eigen plakboeken en lijstjes! Heb je een goede adressenlijst samengesteld? Lees ons blog over wie je allemaal een geboortekaartje stuurt! Probeer te voorkomen dat je te weinig kaartjes hebt want bijbestellen is vaak duurder.

5. Enveloppen vooruit of bestel adresetiketten

Enveloppen kan je nu alvast bestellen of je bestelt ze straks mee met je bestelling. Bij het laatste is het voordeligst want dan betaal je geen extra verzendkosten. Kies je voor adresetiketten, dan zijn de kaartjes straks heel makkelijk ingestoken en geadresseerd. Wil je de enveloppen graag schrijven, dan raden we wel aan om deze hier alvast vooruit te bestellen.

6. Sluitstickers op maat

Heb je al gedacht aan leuke sluitstickers op maat? Dit kan je kaartje nu net even een mooie finishing touch geven!

7. Extra check na het bestellen

Kaartjes besteld en je twijfelt over de teksten en of alles wel goed of netjes staat? Mail ons dan even direct na het bestellen. Wij sturen je dan nog even een printscreen van het definitieve bestand en gaan niet drukken voordat je akkoord hebt gegeven.

8. Levertijd

Als je je kaartjes op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dan gaan we dezelfde dag drukken en versturen. Dit geldt voor de reguliere kaartjes die je bestelt via de site, zonder extra bewerkingen. Kaartjes met folie of stansen hebben 3 tot 4 dagen extra levertijd. In de meeste gevallen zijn de pakketten binnen 1 werkdag bij jullie maar houd rekening met een iets langere tijd wanneer er extreme drukte is bij de pakketdiensten (zoals rondom Black Friday, Sinterklaas Kerstmis etc).

9. Met zorg op maat voor jou gemaakt, gedrukt en verstuurd

Elk kaartje wordt met zorg, speciaal voor jullie, op maat gedrukt en verstuurd. En dat is mensenwerk. Kleuren en snijmarges kunnen daarom altijd enigszins afwijken. Dat is onderdeel van het proces op maat. Houd hier rekening mee.