Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 08-07-2020
Geboortekaartje Cara - DIY voor
Geboortekaartje Cara - DIY achter
Formaat: Enkel 10x21 (SP) omzetten

Geboortekaartje Cara - DIY

Een geboortekaartje voor een meisje met stippen en zwart wit en pastel. De stippen geven het kaartje een vrolijke uitstraling. Bij zulk blij nieuws hoort ook een blij geboortekaartje. De opmaak kun je gemakkelijk zelf aanpassen. Plaats jouw teksen in de kaart. Kies uit de diverse lettertypes en kleuren. Mocht je liever een andere illustratie willen dan de confettie dan kun je dit ook aanpassen! Mocht je graag onze hulp bij de opmaak van jouw kaartje willen, dat kan ook - laat het ons even weten! We raden aan om een proefdruk te bestellen zodat je ook de kaart in het echt kunt zien!

 

Bij enkele kaarten kan je uit al onze papiersoorten (maar liefst 7 varianten) kiezen. Wil je een mooi luxe gevoel meegeven aan je kaart, kies dan voor een van onze EXTRA DIKKE varianten.
Ga je voor het mooie folie op je kaartje, dan kan je alleen kiezen uit de papiersoorten waarop folie mogelijk is (3 soorten).
Bekijk hier de beschrijvingen van alle papiersoorten en bestel een papierwaaier

Voor kaartjes zonder extra bewerkingen geldt: VOOR 12.00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG GEDRUKT EN VERSTUURD (op werkdagen en mits het kaartje door onze kwaliteitscontrole komt)

Extra bewerkingen
Kies je voor folie op je kaartje? Dan is dit een extra bewerking en is de levertijd 3-4 werkdagen

LET OP: bij folie en een oplage vragen we altijd via de mail akkoord en gaan we pas na dit akkoord drukken.

Proefkaarten worden met de brievenbuspost gestuurd en zijn niet altijd de volgende dat in huis. Oplages worden met Track en Trace via PostNL verstuurd en zijn over het algemeen de volgende dag in huis.

  • Dit geboortekaartje kan je helemaal naar eigen idee aanpassen
  • Maak een account aan en ontvang je kortingscode voor een GRATIS proefkaart.
  • TIP: gebruik papiersoort Klassiek extra dik, voor een karton-gevoel
  • Bekijk Alle geboortekaartjes
< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code