Corona-update: wij zijn open en onze kaartjes worden gedrukt en verstuurd volgens onze levertijden. Lees hier meer
Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 08-04-2020
Walvis geboortekaartje mint - LD DIY voor
Walvis geboortekaartje mint - LD DIY achter
Formaat: LD - DIY Enkel 1

Walvis geboortekaartje mint - LD DIY

Stoer, strak, scandinavisch maar vooral lief vinden wij dit geboortekaartje met een walvis. Dit kaartje is DIY: je kan dus zelf alles aanpassen. Bijvoorbeeld een andere achtergrondkleur, verschuiven van illustraties: je kan het kaartje helemaal zelf maken! Is je ontwerp af, bestel dan vooraf alvast een proefdruk om thuis goed te beoordelen of je ontwerp helemaal naar wens is. Prachtige papierkwaliteit. De eerste 2 proefkaarten zijn overigens gratis met de kortingscode!

Bij enkele kaarten kan je uit al onze papiersoorten (maar liefst 7 varianten) kiezen. Wil je een mooi luxe gevoel meegeven aan je kaart, kies dan voor een van onze EXTRA DIKKE varianten.
Ga je voor het mooie folie op je kaartje, dan kan je alleen kiezen uit de papiersoorten waarop folie mogelijk is (3 soorten).
Bekijk hier de beschrijvingen van alle papiersoorten en bestel een papierwaaier

Voor kaartjes zonder extra bewerkingen geldt: VOOR 12.00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG GEDRUKT EN VERSTUURD (op werkdagen en mits het kaartje door onze kwaliteitscontrole komt)

Extra bewerkingen
Kies je voor folie op je kaartje? Dan is dit een extra bewerking en is de levertijd 3-4 werkdagen

LET OP: bij folie en een oplage vragen we altijd via de mail akkoord en gaan we pas na dit akkoord drukken.

Proefkaarten worden met de brievenbuspost gestuurd en zijn niet altijd de volgende dat in huis. Oplages worden met Track en Trace via PostNL verstuurd en zijn over het algemeen de volgende dag in huis.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code