Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 25-02-2020
Geboortekaartje tipi indiaantje watercolor - JH voor
Geboortekaartje tipi indiaantje watercolor - JH achter

Geboortekaartje tipi indiaantje watercolor - JH

Een geboortekaartje met een tipi een lief klein kindje en een watercolor achtergrond! In zwart wit! Hoeveel trends kun je in een kaartje samen vinden?! De lieve illustraties van Jeanette en het stoere zwart wit zorgen voor een mooi contrast.
 Maak de geboortekaart eens zelf op met jouw tekstwensen en pas de lettertypes en de grootte van de tekst aan. Zodat het kaartje voor jullie kindje helemaal is zoals jullie dat willen. Bestel 2 gratis proefdrukken met de code GRP01.

Deze kaarten zijn extra mooi en stevig door het dikke papier. Omdat het een enkele kaart is, is dat belangrijk. De kwaliteit van het papier is top!

Wil je een andere kleur watercolor of iets anders wijzigen in de kaartjes. Laat het ons weten en wij denken vrijblijvend mee!

GRATIS PROEFKAARTJE
Kies je eigen teksten , lettertypes en kleuren en maak je mooiste geboortekaartje. Je ontvangt van ons een code voor een gratis proefkaart wanneer je je account aanmaakt. Zo kan je thuis mooi de kwaliteit en jouw design beoordelen.

WE HELPEN GRAAG
Wil je graag dat we even met jouw design meekijken? We helpen je graag. Mail gerust naar onze klantenservice.

VARIANTEN OP DIT DESIGN

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code