Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

Ga jij voor een geboortekaartje met folie?

Folie maakt een geboortekaartje echt helemaal af. Het geeft net dat extra's, vooral als de rest van de kaart juist weer heel mooi simpel wordt gehouden. We hebben in onze basiscollectie nu 9 verschillende ontwerpen geboortekaartjes. Deze kaarten zijn al voorzien van de folie (goud, koper of zilver) en hoeven alleen nog maar ingedrukt te worden met jullie opmaak en teksten. En dit kan je weer zo persoonlijk maken als je zelf wilt, zodat er een uniek en bijzonder geboortekaartje voor jullie wordt gemaakt. De basiscollectie folie is aanzienlijk voordeliger dan wanneer jullie een foliekaartje op maat laten maken. De kleur van de folie is bij deze kaartjes al bepaald. Vind je een ontwerp mooi maar wil je liever een andere kleur folie? Dat kan ook, de kaart wordt dan op maat voor je gefolied. Er zijn dan wel extra opstartkosten en foliekosten van toepassing.

Hoe werkt het:

  1. Vul het formulier Basiscollectie folie in. Dan wordt er direct een prijsberekening gemaakt voor jouw wensen.
  2. Vul vervolgens jouw opmaak ideeen in voor kleuren, lettertypes en teksten en stuur het aanvraagformulier naar ons toe.
  3. Wij zullen op basis van jouw wensen geheel vrijblijvend een eerste digitaal voorstel maken en deze mailen. Dan bevestigen we ook de offerte, of vullen deze aan indien nodig.
  4. Na een positieve reactie op dit voorstel, sturen we je een proefpakket toe met kleur- en papierstaal zodat je thuis goed de kwaliteit kan bekijken.
  5. Ga je door met het ontwerp, bestel dan alvast de kaarten. Dan zijn deze voor jullie gereserveerd. Voor deze collectie geldt namelijk op = op.
  6. Aanpassingen op het ontwerp? Geen probleem, geef ze ons door. Je mag in totaal nog 3 correctierondes doorgeven.
  7. Is je ontwerp akkoord? Dan staat alles klaar voor de geboorte van jullie kindje.
  8. Kindje geboren? Mail ons zsm de gegevens. Je krijgt nog een laatste digitale proef te zien. Na akkoord gaan we drukken.
  9. Als je ons voor 11.00 uur akkoord geeft op het laatste ontwerp, en de betaling is helemaal voldaan, dan wordt je kaartje die dag verwerkt. Als het drukwerk droog is, gaan we de kaartjes versturen. Hier gaat altijd een nachtje overheen. Soms, afhankelijk van de kleur en bedrukking, iets langer.

Ga snel naar het aanvraagformulier.

Meer voorbeelden zien van deze geboortekaartjes? Bekijk ze hier