Corona update

26 maart 2020

Veilig blijven werken voor jou als onze klant en voor onze medewerkers staat voorop. Daarom geven we je hierbij een update omtrent onze service tijdens het Coronavirus.

Bestellen

Wij zijn nog volledig open en hanteren dezelfde levertijden. Uiteraard houden wij de richtlijnen aan van de RIVM betreffende de hygiëne

  • Waar mogelijk werken wij thuis
  • Betreffende de drukkerij zijn er strenge hygiene maatregelen genomen. Zo is er zo min mogelijk contact tussen de diverse personen en wordt alles regelmatig ontsmet. Ook wordt de 1,5 meter afstand nauw in acht genomen.
  • Er is geen fysiek contact met transporteurs

Bereikbaarheid

Doordat we allemaal thuis werken, is er wellicht een kleine vertraging in bereikbaarheid. Onze telefoons zijn doorgeschakeld maar bij topdrukte kan het zijn dat je ons even niet te pakken krijgt. Wanneer je een mail stuurt met een terugbelverzoek, bellen we je zo snel mogelijk terug: service@liefleukeneigen.nl

Postbezorging

Wij zijn afhankelijk van de postbezorging en houden de site van Postnl nauwlettend in de gaten. Tot nu toe kan de postbezorger veilig blijven bezorgen. Ook de bezorgers houden 1,5 meter afstand. Er wordt wel aangeraden om na het aannemen van een pakketje altijd goed je handen te wassen voor de nodige hygiëne.

Wel merken wij enige vertraging met de proefkaarten die via de brievenbuspost worden verstuurd. Houd hier rekening mee.

Gecancelde feestjes

Het kan natuurlijk zo zijn dat de plannen voor een babyborrel of huwelijksfeest zijn aangepast door deze situatie en de gasten hiervan op de hoogte moeten worden gesteld. We denken graag met je mee en vraag ons vooral om advies.

 

Wij wensen jullie heel veel kracht en sterkte in de deze periode.

Stay safe

 

-