Luxe wikkel - roze voor
Formaat: Wikkel 210x297 3 slag

Luxe wikkel - roze

Een bijzondere ervaring maken van je trouwkaart, dat gaat zeker lukken met deze mooie wikkel trouwkaart in een prachtige roze tint. Deze kaart kan je mooi dichtvouwen, waardoor jouw gasten een hele beleving tegemoet gaan bij het openen van de kaart.

Deze mooie wikkel trouwkaart hoort bij de bloemen trouwhuisstijl. De warme tinten en bloemen passen perfect bij een trouwerij in de zomer of lente. De combinatie met het sierlijke lettertype maakt het helemaal af. Zoals te zien is op deze wikkel kan je zelfs een eigen logo bedenken en terug laten komen in op de kaart.

Met deze wikkel kan je helemaal zelf aan de slag, maar wil je meer weten over de mogelijkheden laat het ons dan gerust weten!

Bij enkele kaarten kan je uit al onze papiersoorten (maar liefst 7 varianten) kiezen. Wil je een mooi luxe gevoel meegeven aan je kaart, kies dan voor een van onze EXTRA DIKKE varianten.
Ga je voor het mooie folie op je kaartje, dan kan je alleen kiezen uit de papiersoorten waarop folie mogelijk is (3 soorten).
Bekijk hier de beschrijvingen van alle papiersoorten en bestel een papierwaaier

Voor kaartjes zonder extra bewerkingen geldt: VOOR 12.00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG GEDRUKT EN VERSTUURD (op werkdagen en mits het kaartje door onze kwaliteitscontrole komt)

Extra bewerkingen
Kies je voor folie op je kaartje? Dan is dit een extra bewerking en is de levertijd 3-4 werkdagen

Proefkaarten worden met de brievenbuspost gestuurd en zijn niet altijd de volgende dag in huis. Oplages worden met Track en Trace via PostNL verstuurd en zijn over het algemeen de volgende dag in huis.

  • Pas aan en bestel een GRATIS PROEFKAARTJE
  • Kies een van de mooie papiersoorten
  • Hulp nodig? We kijken graag met je mee
  • Tip: diverse kaartjes zijn ook mogelijk met folie (echt shine effect)
UIT DEZELFDE SERIE

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code