Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

 

 

Letterpress ambachtelijk diepdruk liefleukeneigen

 

Letterpress geboortekaartjes - ambachtelijk gedrukt (diepdruk)

Wat is Letterpress?

Letterpress staat voor diepdruk, de manier om je ontwerp met een stempel in een kaartje te drukken. Hierdoor ontstaat er een reliëf doordat het design in het papier ligt. Het is een prachtige techniek: drukwerk op traditionele wijze! Deze kaartjes worden niet digitaal gedrukt. Ook het aanleverproces gaat anders. Daarom worden de kaartjes niet via de online editor opgemaakt, maar worden deze kaartjes op maat voor jullie ontworpen.

De specifieke kenmerken van Letterpress

Tekst en/of design worden met een stempel in het kaartje gedrukt.

Er wordt een stempel van het design gemaakt en deze wordt met kracht in papier gedrukt. Per stempel kan een kleur worden gekozen. Wil je meerdere kleuren? Dan heb je per kleur een stempel nodig.

Mooi op dik karton

Letterpress komt heel mooi uit op echt karton. Wij werken met 600 grams Gmund in diverse kleuren. Een zacht fijn wolkerig papiersoort waarin de diepdruk mooi naar voren komt.

PMS kleuren

De stempel kan ingedrukt worden met een kleur. Deze kleur wordt vooraf gemengd. De kleuren kies je uit een pms waaier

Prijs en werkwijze

Het maken van een letterpress kaartje op een ambachtelijk manier is bewerkelijk. Je maakt een stempel, deze moet je netjes afstellen op de persen, de inkt moet gemengd worden en vervolgens druk je de kaart een voor een. Door dit gehele proces is het niet mogelijk om maar voor 1 kaart te gaan.

Opstartkosten

De opstartkosten voor letterpress is € 295,00 per stempel (per kleur). Daarbij komen dan ook nog de ontwerp en papierkosten.

Offerte op maat

Omdat letterpress zo specifiek is en helemaal op maat, mail ons gerust je wensen naar service@liefleukeneigen.nl en we sturen je een offerte op maat.

 

Houten geboortekaartjesOok bijzonder: geboortekaartjes op echt hout

gedrukt op berkenhout

Geboortekaartjes op écht hout: heel bijzonder en extra mooi om jullie baby aan te kondigen. Een houten geboortekaartje is nieuw in de collectie en we hebben al heel veel leuke designs voor je online staan. En natuurlijk hebben we zowel houten geboortekaartjes voor jongens als voor meisjes! Dit geboortekaartje kan je zelf online ontwerpen in onze ontwerptool. En een proefdruk bestellen. Hout is een echt natuurproduct. De mooie nerfen van het hout is bij elk kaartje uniek.Relief foliedruk, net zo mooi als letterpress

Online ontwerpen en direct bestellen

Vind je letterpress iets te duur of te omslachtig. Wil je liever zelf aan de slag met het ontwerpen van jouw kaartje en wel een proefdruk bestellen? Denk dan aan mooie geboortekaartjes met foliedruk in relief. Ook een mooi hoogteverschil. De folie ligt er dan niet in maar juist erop. Bekijk hier onze hele collectie foliedruk kaartjes en ga zelf aan de slag!

Letterpress geboortekaartje relief foliedruk