Voorzijde
Liggend
Met doosje
Binnenzijde
Voorzijde
Liggend
Met doosje
Binnenzijde

Oud Hollands Annic ten Duis - met naamkaartje

Dit is het geboortekaartje dat Annic ten Duis voor Juliëtte heeft besteld bij ons. Het is een Oud Hollands kaartje met de naam op een naamkaartje en 1 kleur tekst binnenin. Het formaat van het kaartje is 11x11 cm. Het naamkaartjes is 5,4 x 2,8 cm.

Het kaartje is opgemaakt in pms kleur 693.

De strikjes kan je zelf direct hier los bestellen.

De doosjes kunnen we ook op maat voor jullie maken. Lees hier wat de mogelijkheden zijn.

Onze speciale collectie | ambachtelijk gedrukt- Oud Hollands met naamkaartje
- 11x11 cm dubbel
- 1 pms

Dit geboortekaartje wordt ambachtelijk gedrukt in offset in 1 pms kleur. De bedrukking is op het naamkaartje en op de binnenzijde. Het strikje is optioneel en kan je ook bij ons bestellen. Prijs is inclusief papier, naamkaartjes, 1 kleur bedrukking, opmaak volgens dit design. Enveloppen en strikjes zijn naar eigen keuze bij te bestellen.

Ook zo'n kaartje? Reserveer deze dan nu!

Wil je ook zo'n kaartje? Vul het aanvraagformulier in en klik op 'RESERVEREN'. In het winkelmandje wordt de kaart uiteindelijk niet berekend. We sturen je naar aanleiding van je reservering:

1. Digitaal voorstel op basis van je wensen

2. Definitieve offerte

Voorstel akkoord?

Bevestig dan de reserving. In de prijs zitten 3 correctierondes.

Kindje geboren?

Geef ons je laatste gegevens door en je ontvangt een definitieve pdf en een betaallink voor het totaal bedrag. Wanneer alles akkoord en betaald is, gaan we drukken.

Levertijd:

We kunnen na de geboorte de kaartjes binnen ca 3 werkdagen leveren, mits op tijd in de ochtend akkoord is gegeven en onder voorbehoud van de droogtijd.

Prijs:

De prijs van dit kaartje vind je hierbij en is gebaseerd op formaat 10x21, 450 grams karton, 1 pms kleur en een soortgelijk ontwerp. Wil je liever een andere combinatie? Bekijk dan alle onze kartonnen kaartjes.

BIJPASSENDE ENVELOPPEN

VERWANTE ARTIKELEN

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code