Jungle en botanische geboortekaartjes

Filters
Vind jouw mooiste kaartje:
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Designers & Collabs
  • Formaat
  • Kleurtinten
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Koperfolie optie
Koperfolie optie
Goudfolie optie

Geboortekaartjes met heel veel GROEN

Groen is helemaal van nu. Het staat voor avontuur, vrolijkheid, buiten, wanderlust, reizen, jungle... allemaal elementen waar we blij en vrolijk van worden. Groen staat ook voor nieuw leven. Dus hoe toepasselijk is om je geboortekaartjes groen te maken! We hebben een hele leuke selectie groene geboortekaartjes voor je gemaakt. Van verschillende illustratoren en uit diverse collecties. Ook jouw stijl vind je hierbij. Alle kaartjes kan je direct zelf opmaken met je eigen teksten. En bij de DIY kaartjes kan je ook nog eens helemaal zelf de kaart samenstellen.

Wil je meer groen inspiratie? Lees dan ook eens ons trenddossier GROEN!

Gratis proefkaartjes

Heb je de juiste groen gekozen? Is je kaartje naar wens? Vraag dan ook een echte proefkaart aan. Zo kan je thuis heel goed jouw ontwerp beoordelen. En zie je ook direct hoe mooi het papier is dat wij aanbieden. De kortingscode voor een gratis proefkaart is GRPR01.

Kindje geboren? Kaartjes zijn snel geregeld

Als je een proefkaartje hebt aangevraagd en het design is helemaal naar wens, dan staat jullie geboortekaartjes klaar in jullie account. Wanneer jullie kindje is geboren hoef je alleen nog maar de laatste gegevens aan te passen en voila, je kan de kaartjes direct online bestellen. Snel en makkelijk. Als je je kaartjes voor 12.00 uur besteld, worden ze dezelfde dag gedrukt en verstuurd en heb je ze snel in huis.

Gratis advies van de kaartjesmakers

Kom je niet uit je ontwerp? Heb je een speciaal verzoek of wil je gewoon dat we even meekijken met onze expertise? Geen probleem. Dit kan je via het meldcentrum doen (in je account) of stuur ons gerust een mailtje.