Gezien op de beurs

Filters
Vind jouw mooiste kaartje:
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Designers & Collabs
  • Formaat
  • Kleurtinten
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Zilverfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie

GEZIEN OP WE ARE PREGNANT

Onze stand op We Are Pregnant was helemaal ingericht met de mooiste geboortekaartjes uit onze collecties. Daar hebben we uiteraard een handig overzicht van gemaakt. Zodat je snel en gemakkelijk de kaartjes die in onze stand stonden te shinen kan terugvinden. De geboortekaartjes van Lief Leuk & Eigen zijn bijzonder en hebben allemaal hun eigen uitstraling. Zoek je een geboortekaart voor een lief meisje of ben je juist op zoek naar een stoer jongenskaartje, je vindt het allemaal. Extra trots zijn we op de kaartjes met unieke vormen, zoals onze stanskaarten, de losse labels en de prachtige goudfolie kaartjes! Kijk lekker rond en mocht je een kaartje missen of onze hulp willen - let us know!

Gratis proefkaartjes

Heb je de juiste groen gekozen? Is je kaartje naar wens? Vraag dan ook een echte proefkaart aan. Zo kan je thuis heel goed jouw ontwerp beoordelen. En zie je ook direct hoe mooi het papier is dat wij aanbieden. De kortingscode voor een gratis proefkaart is GRPR01.

Kindje geboren? Kaartjes zijn snel geregeld

Als je een proefkaartje hebt aangevraagd en het design is helemaal naar wens, dan staat jullie geboortekaartjes klaar in jullie account. Wanneer jullie kindje is geboren hoef je alleen nog maar de laatste gegevens aan te passen en voila, je kan de kaartjes direct online bestellen. Snel en makkelijk. Als je je kaartjes voor 12.00 uur besteld, worden ze dezelfde dag gedrukt en verstuurd en heb je ze snel in huis.

Gratis advies van de kaartjesmakers

Kom je niet uit je ontwerp? Heb je een speciaal verzoek of wil je gewoon dat we even meekijken met onze expertise? Geen probleem. Dit kan je via het meldcentrum doen (in je account) of stuur ons gerust een mailtje.