Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 29-09-2020
Geboortekaartje trendy groen - Sara voor
Geboortekaartje trendy groen - Sara achter
Formaat: Enkel 10x21 (SP) omzetten

Geboortekaartje trendy groen - Sara

Lief kaartje Saar heeft een 'wreath' van diverse blaadjes. In mooie groen en geel tinten, helemaal van nu. Kijk eens hoe hip groen momenteel is in ons trenddossier! Dit kaartje kan je helemaal zelf samenstellen en online opmaken naar jouw wensen. Heb je hulp nodig? Laat het ons gerust weten. Wanneer je kaartje naar wens is, kan je meteen een proefkaartje bestellen om thuis het resultaat te bekijken. Je krijgt 2 proefkaarten van ons cadeau!

Bij enkele kaarten kan je uit al onze papiersoorten (maar liefst 7 varianten) kiezen. Wil je een mooi luxe gevoel meegeven aan je kaart, kies dan voor een van onze EXTRA DIKKE varianten.
Ga je voor het mooie folie op je kaartje, dan kan je alleen kiezen uit de papiersoorten waarop folie mogelijk is (3 soorten).
Bekijk hier de beschrijvingen van alle papiersoorten en bestel een papierwaaier

Voor kaartjes zonder extra bewerkingen geldt: VOOR 12.00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG GEDRUKT EN VERSTUURD (op werkdagen en mits het kaartje door onze kwaliteitscontrole komt)

Extra bewerkingen
Kies je voor folie op je kaartje? Dan is dit een extra bewerking en is de levertijd 3-4 werkdagen

LET OP: bij folie en een oplage vragen we altijd via de mail akkoord en gaan we pas na dit akkoord drukken.

Proefkaarten worden met de brievenbuspost gestuurd en zijn niet altijd de volgende dat in huis. Oplages worden met Track en Trace via PostNL verstuurd en zijn over het algemeen de volgende dag in huis.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code